condicions Berrunning

Al final trobareu l'enllaç a la pàgina d'inscripcions

El Club Senglars Mediona  Mediona amb NIF G66370057 adreça Passatge Escoles, 9 ,CP 09773 de Sant Joan de Mediona  i correu-e: senglarsmediona@gmail.com, organitza aquest esdeveniment.
La utilizació d’aquest sistema d’inscripcions implica l’acceptació del reglament de l’esdeveniment, de les condicions generals d’utilizació de www.manjisoft.com que apareixen al realitzar la inscripció i de les següents condicions específiques:
Les inscripcions són personals i intransferibles. El participant que es registra a l'esdeveniment, d'ara endavant l'USUARI, actua en nom propi.
Manjisoft actua en nom de Club Senglars Mediona a efectes de la tramitació i cobrament de les inscripcions.
Per a qualsevol canvi o anul·lació l’usuari haurà de contactar directament amb Club Senglars Mediona que aceptarà o no el canvi o anul·lación depenent de les condicions i del reglament de l’esdevaniment. Qualsevol reclamacióon sobre la realització, suspensió, modificació o anul·lació de l’esdeveniment s’ha de dirigir a Club Senglars Mediona.
Les dades bancàries com número de targeta de crèdit i claus relacionades en cap cas són processades o enregistrades per Club Senglars Mediona ni per Manjisoft ja que aquestes dades els subministra directament l’usuari a l’entitat bancària que realitza el tràmit de cobrament mitjançant el Terminal de Punt de Venda Virtual.
El subministrament per part de l'USUARI de dades errònies o falses pot implicar l'anul·lació de la inscripció.
L'Usuari és l'únic responsable de custodiar diligentment les dades de les seves targetes de crèdit. En el cas de pèrdua o sostracció de la targeta de crèdit, l'Usuari és responsable de comunicar-ho a l'oficina de la xarxa emissora de la targeta més propera immediatament per telèfon o per qualsevol altre mitjà. Club Senglars Mediona no es fa responsable que l'entitat emissora de la targeta l'hagués cancel·lat o suspès per qualsevol motiu. Club Senglars Mediona no es responsabilitza tampoc de qualsevol comissions, càrrecs o altres costos que l'entitat emissora de targeta li imposi per la utilizació del servei.

La inscripció únicament es considerarà realitzada, acceptada i confirmada mitjançant la confirmació de pagament realitzada per l'entitat financera.

Accepto les condicions i m'inscric a l'esdeveniment Beerrunning

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada